Reklamy jenom sem!
Stálí návštěvníci jsou něco jako SB tady

Říjen 2010

Francie....franci....franc...fran...

31. října 2010 v 20:41 | Tessi-nka*Eleve-nka* |  Read...
Hojdá:)Jak je?Mně skvěle...pod tímto článkem zase nejdete Fashion tentokrát jsem vybrala topy které se mi líbili nejvíc..ale neprolezla jsem všechno:D Zítra asi přidám nějakou další Fashion:)
Jo jo..slunce je na dovolené:D Nojo podzim už je tady:D Ale uř zítra škola:( No jo jestli chcete můžete sem psát otázky.Pak to dám do videoodpovědi :)

Páčko,Vaše Tessi-nka*Eleve-nka*
mbnm
mbnm

Fashion-Topy

31. října 2010 v 19:31 | Tessi-nka*Eleve-nka* |  Fashion...
Dámský top na jedno rameno vel. 38 - 40 Fialový
Cena : 350,00Kč 299,00Kč
Sleva: 15% z ceny
,.,m.,.
Letní top s kamínky vel. 38 - 40 Sv. Růžový
Cena : 390,00Kč

Super vzdušný světle růžový letní top nad prsa s našitými kamínky, prsní část topu je nabíraná do tvaru mašličky, dolní okraj má pružný lem, Univerzální velikost (38 - 40) materiál: 50% Cotton, 40% Viskoza, 10% Elastan
jghj
Letní top vzorovaný vel. 36 - 38 Černo růžový
Cena : 490,00Kč

Módní dlouhý černo růžový vzorovaný top na tenké ramínka se zavazováním za krk a výstřihem do V s efektním průstřihem, Univerzální velikost (36/38) materiál: 60% Bavlna, 35% Polyester, 5% Elastan
mbnmn
O5 jestli chcete vědět kde je koupit napište dole do komentů:)

Rekon-strukce dokončena:)

31. října 2010 v 13:06 | Tessi-nka*Eleve-nka* |  Read...
Ahojky,rekonstrukce je úspěšně dokončena:)Mám ani new přezdívku Tessi-nka*Eleve-nka* mě se to dešně líbí:DAsi to budu mít delší dobu
Páčko Vaše Tessi-nka*Eleve-nka*
bnbn


Nově!!!Rekunstrukce blogu!

31. října 2010 v 11:46 | Princéés
Ahojky,budu rekonstruovat blog:)Určitě někoho požádám o new dessing:)pa tak se tu měnjte:-*

Čímdál tím věčí návštěvnost:)

30. října 2010 v 20:23 | Princéés
Tyjoo,zalezu na blog(konečně)nevím..počkát..někdy v září(po dlouhé době) a vidím..návštěvnost 21 líbí..no budiš.Další týden 39..probudím se o dva dny pozdějc a vidím 43.Ted'ka mě segra konečně postila na pc a vidím 54!Děkuju všem co na můj blog chodíte:)

Dívči parta..podle mě

30. října 2010 v 15:35 | Princéés(v originále Lissi Harrison)
Ahojky,rohzodle jsem se dělat moje vymyšlené díly dívčí party.Samozřejmě v ní bude Massie,Kristen,Dylan,Alicia,Derrington,Cam,Josh..a spoustu dalších:)Máte se na co těšit:)

Videoodpovědi..new dess...sháním grafičku!

29. října 2010 v 20:07 | Princéés
Ahojky thakže tu nemusím nic rozepisovat:DBudu dělat videoodpovědi,bude new dess a sháním grafičku!Vím že nemám moc velkou návštěvnost ale snad by se najít našla:)Pochopitelně by měla reklamu u mně na blogu:)Páčko,PRINCÉÉS
ukjkj

Moda podle mě...šaty které stojí za to mít!

29. října 2010 v 15:53 | Princéés |  Fashion...
Věechno samozřejmě čerpám z webové stránky www.in-obleceni.cz
Báječné dámské mini šaty vel. 36 - 38
Cena : 640,00Kč

NAPROSTO DOKONALÉ velmi ženské růžové minišaty zavazování za krk, hluboký výstřih do V, dolní okraj šatů s asymetrickým černým volánem - PROSTĚ SKVĚLÉ, Univerzální velikost (Freesize 36 - 38) materiál: 95% Polyester 5% Elasthan
mbnm
Letní dámské šaty vel. 38 - 40
Cena : 640,00Kč 499,00Kč
Sleva: 22% z ceny

Dámské letní růžovo černé pruhované mini šaty - prodloužený top na širší ramínka a výstřihem do V, pod prsy efektní široká guma, Univerzální velikost (38 - 40) materiál: 95% Viscose, 5% Elastan
mbnm
Letní šaty s volánky vel. 38 - 40 Černé
Cena : 590,00Kč
Super módní černé letní minišaty nad prsa s efektním stahováním na prsou a ramínkama za krk na zavazování, pod prsy mají šaty ozdobnou barevnou výšivku, dolní okraj šatů je lemovaný volánkem, Univerzální velikost (38 - 40) materiál: 95% Cotton, 5% Elastan
nvnb
Jestli chcete vědět kde si je můžete zakoupit stačí napsat níže do komentů...

Ahojky,tento článek čtěte!Reklamaři:D

29. října 2010 v 15:20 | Princéés |  Read...
Ahojky,mno zjisila jsem že mě hodně lídí nepíší reklamy do REKLAM ale prostě si toho nevšimnou a napíší to rovnou k článku..a to mě děsně štve!Vy blogerky co máte taky reklamy sem! vás to asi toaky hodně štve že?:)Ale jinak připomínám reklamy sem jsou pod záhlavím!
,jklkl

Nová rubrika:Statusy(moje a kámošek)

28. října 2010 v 14:21 | Princéés

Můj status(na facebooku je:Tak toe zase nuda!

Jo nuda teda je:)

Selena gomez

24. října 2010 v 19:28 Read...

Selena GomezováSelena Gomez

Selena Gomez na "The 6th Annual Hollywood Style Awards" v Beverly Hills, 10. října 2009
Základní informace
Rodné jméno Selena Marie Gomez
Narození 22. července 1992 (18 let)
Grand Prairie, Texas
Žánry Pop, Dance pop, rock, alternativní hudba
Povolání Herečka, zpěvačka, textařka
Aktivní roky 2002-současnost
Vydavatel Hollywood Records (2008-současnost)
Příbuzná
témata Selena Gomez & the Scene, Demi Lovato
Web Official Website


Selena Marie Gomezová (* 22. července 1992) je americká herečka a zpěvačka známá pro její ztvárnění Alex Russo v seriálu Disney Channel Kouzelníci z Waverly, který obdržel cenu Emmy. Zahrála si v televizních filmech A zase jedna popelka a Program na ochranu princezen.

Zahrála si jednu z dětských rolí v seriálu Barney & Friends. V roce 2008, podepsala nahrávací smlouvu s Hollywood Records, a nahrála písně k soundtrackům Tinker Bell, A zase jedna popelka a soundtrackům seriálu Kouzelníci z Waverly. Její kapela, Selena Gomez & The Scene, vydala své debutové album Kiss & Tell dne 29. září 2009.
Dětství

Narodila se ve městě Grand Prairie ve státě Texas.[1] Její otec Ricardo Gomez pochází z Mexika, matka Mandy Teefey, bývalá divadelní herečka,[2] je z poloviny italského původu.[3][4] Jméno dostala po zpěvačce tejano music Seleně.[5]
[editovat]
Herecká kariéra

Svoji hereckou kariéru zahájila ve svých sedmi letech s rolí v dětském televizním seriálu Barney & Friends. Získala roli Gianny v sedmém a osmém pokračování seriálu.[6] Účinkovala také v různých reklamních spotech firem Wal-Mart, Hasbro a T.G.I. Friday's.[7] V roce 2003 získala malou roli ve filmu Spy Kids 3D. Objevila se i v televizním filmu Walker, Texas Ranger: Trial By Fire. Ve stejném roce získala i svou první hlavní filmovou roli, když ztvárnila postavu Emily Grace Garcia ve filmu Brain Zapped.[8]

V roce 2004 ji objevila společnost Disney v rámci prvního celosvětového castingu.[6] Účinkovala v seriálu The Suite Life of Zack & Cody jako Gwen, ve třech epizodách seriálu Hannah Montana jako Mikayla. V roce 2007 vyhrála casting pro roli Alex Russo v seriálu společnosti Disney Wizards of Waverly Place, jehož premiéra se uskutečnila v roce 2007.

Během roku 2008 účinkovala ve dvou celovečerních filmech; v animovaném filmu Horton Hears a Who! spolu se Samanthou Droke a v pokračování filmu A Cinderella Story s názvem Another Cinderella Story. Ve stejném roce vyhrála casting pro roli Carter v připravovaném filmu Princess Protection Program.[9]

V roce 2008 také uzavřela smlouvu se společností Hollywood Records a v současnosti nahrává své debutové album, které by mělo být uvedeno na trh v roce létě 2009.[zdroj?]

V témže roce založila vlastní produkční společnost July Moon Productions. Ve spolupráci s XYZ Films by pro ni měla zajistit další herecké příležitosti.


FilmografieFilmy
Rok Film Role Poznámky
2003 Spy Kids 3-D: Game Over Dívka ve vodním parku Miniaturní role
2005 Walker, Texas Ranger: Trial by Fire Julie
2006 Brain Zapped Emily Grace Garcia
2008 Horton Starostova dcera Dabing
A zase jedna popelka Mary Santiago Pouze na DVD
2009 Program na ochranu princezen Carter Mason
Kouzelníci z Waverly: Film Alex Russo
Arthur a Maltazardova pomsta Princezna Selenie Dabing, nahradila Madonnu
2010 Ramona and Beezus Beatrice "Beezus" Quimby Hlavní role
Televize
Rok Název Role Poznámky
2002-2003 Barney & Friends Gianna Vracející se postava
2007-současnost Kouzelníci z Waverly Alex Russo Hlavní role
2008 Disney Channel Games Samu sebe Účastník
Hostující role
Rok název Role Poznámky
2006 Sladký život Zacka a Codyho Gwen "A Midsummer's Nightmare" (Sezóna 2, Epizoda 22)
2007 Hannah Montana Mikayla "I Want You to Want Me... to Go to Florida" (Sezóna 2, Epizoda 13)
"That's What Friends Are For?" (Sezóna 2, Epizoda 18)
2009 Sonny ve velkém světě Samu sebe "Battle of the Networks' Stars" (Sezóna 1, Epizoda 13)
The Suite Life on Deck Alex Russo "Double-Crossed" (Sezóna 1, Epizoda 21)
Extreme Makeover Home Edition Samu sebe Hostující hvězda

mbmnm



Barbie

24. října 2010 v 19:23 | Princéés |  Read...

Barbie je světově nejznámější a nejprodávanější panenka, poprvé představená na American International Toy Fair (největší veletrh hraček na Západě) 9. března 1959. Panenku vyrábí společnost Mattel, Inc.

Nejlépe prodávaná Barbie v historii firmy byla Totally Hair Barbie (známá mimo USA jako "Ultra Hair Barbie"), vydaná v roce 1992.

Většina panenek Barbie a jejich příslušenství je vyráběna v poměru přibližně 1:6. Vynálezce panenky Barbie byla paní Ruth Handlerová. Vytvořila jí pro svou dceru Barbarru, po které panenku také pojmenovala. Barbie si zahrála také ve filmech.

Barbie má romantický vztah se svým přítelem Kenem (Ken Carson), který se po jejím boku poprvé objevil v roce 1961. Společnost Mattel však v únoru 2004 oznámila, že Barbie se s Kenem rozešla. V únoru 2009 se opět dali dohromady.
Filmy
Barbie Louskáček (2001)
Barbie Růženka (2002)
Barbie Labutí jezero (2003)
Barbie princezna a švadlenka (2004)
Barbie Fairytopia (2005) (první část čtyř dílů Fairytopia)
Barbie My scene hvězdy Hollywoodu (2005)
Barbie kouzlo pegasů (2005)
Barbie Mermaidia (2006)(druhý díl Fairytopia)
Barbie deníček (2006)
Barbie 12 tančících princezen (2006)
Barbie Kouzlo duhy (2007) (třetí díl Fairytopia)
Barbie princezna z ostrova (2007)
Barbie motýlí víla (2008) (čtvrtý díl Fairytopia)
Barbie diamantový zámek (2008)
Barbie a Kouzelné Vánoce (2008)
Barbie Malenka (2009)
Barbie a tři mušketýrky (2009)
Barbie Příběh mořské panny (2010)
Barbie a Kouzelný módní salón (2010)
mbnm


Téma:Proč mají celebrity tolik sebevědomí?

24. října 2010 v 18:20 | Princéés

Proč mají celebrity tolik sebevědomí?

Tuto otázku si asi klade polovina z nás:)Já,ale té polovině dám přímou odpověd':)Někdo už si odpověděl sám,ale kde se dozvědět úplně správnou?Nevím jestli tu "správnou" budu mít já..ale je to můj názor-co si myslím že je to tak:)Celebrity třeba jako Miley Cyrus problém se sebevědomím nemají PROTOŽE:Je jasné že ví že je hezká,talentovaná hned na dvě věci,chudá(má super postavu) a je ikonou všech holek i v modě:)Jedno velké ALE!Celebrity (podle nich) musí vypadat skvěle,to znamená:že musí hubnout(ani když jsou štíhlé),musí si na sebe dávat tunu make-upu,a na fotkách jsou vždycky retušované.PROČ?Protože když jsem na netu objevila fotku Britney Spears bez retuše,vážně jsem se divila.Měla odřené nohy,bed'ary a klustější postavu.Prostě vypadala jako jedna z nás:)Jestli chceč vypadat na fotkách tak dobře jako celebrity,nestači si jen dat co nejvýreznější lesk na rty a nalepovací řasy.Všechno to na fotkách nejde vidět.PROČ?No protože fot'ák se zamněři právě na tvoje nedostatky.Říkáš si že na fotkách vypadáš vždycky strašně?No už zpátky k tomu sebevědomí.Člověk získá sebevědomí jen proto že je ten den veselý.Když se blbě vyspal připadá si fakt hnusně:)PROČ?Vždycky se ti vzhled změní podle nálady:)No jinak já se sebevědomím mám fakt problém.Připadám si tlustá(i když kámoška řekla že jsem chudá)a pořád se dívám na svoje rty,mám je hrozně malý...
khjk

Co radši?0.1 oblečení

23. října 2010 v 18:19 | Princéés

Co bych radši?

Sukně x Kalhoty=Nerozhodně:)Oboje nosím ráda:)
Kšiltovka x Čepice=kšiltovka
Náušnice x řetízek=náušnice
Podpatky x tenisky=podpatky
Triko x košile=obojí
Značka Nike x Puma=Nike
Návleky na ruce x na nohy=na nohy
Černé podpatky x bíle=těžko říct..oboje:)
.,m,.

Reklamy pouze sem!

23. října 2010 v 17:59 | Princéés

Reklamy pište semmm!Jinak ti nehlásnu nekouknu se na tvůj blog...když to napíšete sem!Určitě hlásnu kouknu se na tvůj blog atd...

.,m,.

Shakira Promo photos 0.1

23. října 2010 v 16:16 | Princéés
bvnbn
mnmm

A máš to!-3 díl-Doučování

21. října 2010 v 20:23 | Princéés
,nm,m,

A máš to!-2 díl-Fakt úžasný..

21. října 2010 v 19:27 | Princéés
,nm,m,